Reglement Scootmobiel

Sinds mei 2014 beschikt de Gooise Golfclub over een tweetal scootmobielen. Hiervan kunt onder bepaalde voorwaarden gebruikmaken.

Aanmelden voor gebruik van scootmobiel

• Voor bezitters van een officiële kaart van de Stichting Handicart, alsmede voor leden die wegens tijdelijk letsel zijn aangewezen op een handicart/scootmobiel kunnen zich aanmelden bij José Loomans.

Spelregels

• De scootmobiel mag alleen gebruikt worden door degene die zich aangemeld hebben.
  • De scootmobiel kan uitsluitend gebruikt worden onder begeleiding van een andere speler. Dit vanwege de veiligheid van de gebruiker.
  • De gebruiker en begeleider schrijven zich in op de gebruikerslijst bij de scootmobiel. De toegang tot de scootmobiel wordt door de baancommissie of de groundsman geregeld. Bellen met José Loomans om te checken of een commissie lid aanwezig is.
  • Personen die voor de eerste keer gebruik maken van een handicart zijn verplicht vooraf contact op te nemen met José Loomans; zij zal zorgen voor de nodige instructie voor het gebruik van de handicarts.
  • Voorrang : Lesklanten van de golfprofessional hebben voorrang tijdens de les.
  • Schade melden bij José (06 -12177664)

Tarieven voor het seizoen 2014

• Voor het gebruik van op een scootmobiel geldt een tarief van € 2,50
  • De afdracht van de vergoeding moet plaatsvinden door storting van het verschuldigde bedrag in een enveloppe met daarop uw naam en de datum.
  • Het bedrag kan ook worden afgekocht door een storting van 25 Eur per jaar.
  • Lesklanten van de golfprofessional kunnen kosteloos gebruik maken tijdens de les van de scootmobiel.

Waarvoor dient de bijdrage

• De golfclub zorgt voor het onderhoud en spaart voor een toekomstige vervanging
  • De golfclub zorgt voor WA verzekering

Gebruik tijdens wedstrijden

• Uitsluitend in overleg met de wedstrijdcommissie

Dagelijks onderhoud

• José Loomans draagt zorg voor het dagelijks onderhoud, hieronder valt het opladen van de accu’s en klein onderhoud.