Vernieuwde website

Beste leden,

Vernieuwde wesiteMet ingang van heden is er een vernieuwde website die overzichtelijker is geworden en de mogelijkheid biedt om actuele nieuwsberichten te plaatsen.
In de afgelopen maanden heeft Guusta Theewen hard gewerkt om de verbeteringen vorm te geven. Het wijst zich vanzelf als je aan de slag gaat.

Om als lid in te loggen kun je de route via “Leden” nemen, maar “Inloggen leden” vind je ook op de startpagina rechts boven de foto, in een groen kader. Vervolgens moet je je aanmelden met je gebruikersnaam en wachtwoord (niet gewijzigd !). Na inloggen is alles hetzelfde gebleven en vind je je profiel, wedstrijden, ledenlijst enz.

Wil je terug naar het hoofdmenu dan klik je gewoon op het logo van de Gooise Golfclub links boven.

We willen de vernieuwde website actueel laten zijn. Jullie inbreng kan ons daarbij helpen. Heb je een bijdrage voor de nieuwsbrief, een nieuwsbericht of foto, stuur die dan aan nieuwsbrief@gooisegolfclub.nl

Nieuwsbericht aan te leveren als Word document of als tekst in de e-mail.
Foto’s (los of meerdere van een activiteit) aan te leveren in .jpg formaat.

Wij zijn ook blij met commentaar en suggesties om onze website nog beter en toegankelijker te maken.

Geniet van de nieuwe site en blijf ook naar hartelust golfen.

Namens het bestuur.