Corona protocol 12 mei 2020

AfslagmattenBeste leden,

Vanaf dinsdag 12 mei 09:00 uur kunnen we ook weer golfen op de Gooise!! Weliswaar met wat restricties maar toch. De baan is er klaar voor, dus welkom terug.

Corona protocol in beeld
Nu golf weer is toegestaan, is het belangrijk dat u weet wat er van u verwacht wordt. Deze video van de NGF en GOLF.NL brengt het in beeld: Bekijk hier de video.

PROTOCOL Gooise golfclub d.d. 8 mei 2020.pdf

Tips voor een rondje na 2 maanden geen golf
De redactie van GOLF.NL speelt ook met artikelen in, op het feit dat er vanaf de week van 11 mei weer gegolft kan worden. In dit artikel wordt op een leuke manier uitgelegd wat u na twee maanden afwezigheid van het eerste rondje kan en mag verwachten. https://www.golf.nl/nieuws/2020/mei/1005-vraag-het-aan-golf-nl-week-19

Online boeken van starttijd (9 holes) is verplicht
Om te spelen moet u een starttijd boeken via onze website. Er moet per persoon worden geboekt, dus niet als flight. Er kunnen maximaal 3 personen worden toegevoegd aan een tijdsblok, dus er kan wel in een flight gespeeld worden.

Als u in uw eentje bent kunt u zich ook aansluiten bij twee anderen die al geboekt hebben.

Om STARTTIJDEN te faciliteren is onze website uitgebreid. Deze krijgt u te zien na inloggen.

Klik op het kopje STARTTIJDEN en kies de gewenste dag tijd van spelen en klik vervolgens op bevestigen. Er kan maximaal 48 uur van te voren worden geboekt.

Clubhuis, terras en driving range
Clubhuis en terras blijven nog gesloten, dus consumpties zelf meenemen.
Ook van de Driving range mag nog geen gebruik gemaakt worden. Deze is alleen open voor lessen welke geboekt kunnen worden bij Jose.

Marshal
Ieder dag is er een gastvrouw/heer (Marshal) van onze vereniging aanwezig om iedereen, indien nodig, te ontvangen, te begeleiden en zeker te stelen dat we ons allen houden aan de richtlijnen van het RIVM en ons gedragen in overeenstemming met ons protocol.

Het bestuur van de Gooise Golfclub