Corona protocol 20 mei 2020

Corona protocol 20 mei 2020Er wordt weer volop gespeeld en er komen heel veel tevreden mensen van de baan.

Ook alle dank aan de Marshals die er elke dag zijn om iedereen te ontvangen en te begeleiden.

Goed nieuws, vanaf woensdag 20 mei gaat de driving range open en kan iedereen weer gaan oefenen.

Gezien de veiligheidsmaatregelen betreffende coronabesmetting zijn ook hier een aantal regels van toepassing en in ons protocol opgenomen:

• Als u gebruik wilt maken van de driving range moet u zich melden bij de Marshal (u hoeft/kunt hier niet voor reserveren)
  • U ontvangt van de Marshal een emmer met ballen en ballenkoker, deze zijn schoongemaakt. U prikt zelf de ballen na gebruik weer op en levert de koker en emmer in bij de Marshal. U raakt de golfballen niet aan maar schuift deze met uw golfstok vanuit de emmer op de mat.
  • De kast van de driving range mag niet worden gebruikt.
  • Er kunnen max 3 personen gebruik maken van de driving range.
  • Jose geeft op dinsdag les en dan kan de driving range niet worden gebruikt.

Protocol Gooise golfclub 20 mei 2020.

Heel veel oefenplezier.

Het bestuur van de Gooise Golfclub