Corona protocol 15 december 2020

Vanaf 15 december 2020 is een nieuw protocol van kracht . Corona protocol 20 mei 2020

Vanaf 1 juli mochten we even weer op het terras en in het clubhuis. Ons protocol werd overeenkomstig aangepast en goedgekeurd door de gemeente. Vrijwillige marshals deden hun intrede. Wedstrijden en flights van 4 waren weer toegestaan.

Vanaf 1 augustus werd registratie verplicht (intekenboek in clubhuis of online inschrijven voor wedstrijden).

Vanaf 15 december zijn de regels weer aangescherpt en zijn alleen flights van 1 en 2 toegestaan. Alle nog geplande wedstrijden kwamen daarmee te vervallen.

De belangrijkste zaken zijn:

• Het terras en het clubhuis zijn gesloten
  • Het clubhuis mag alleen kort worden bezocht voor de registratie van je aanwezigheid en voor toilet bezoek. MONDKAPJE VERPLICHT !!!
  • De aanwezigen dienen ten allen tijden 1,5 meter afstand van elkaar te houden. Uitzondering zijn personen die een gezamenlijk huishouden vormen.
  • De hekken worden geopend en gesloten door elke golfer bij elke ronde met eigen sleutel, hierbij is het aanraken van het hek niet nodig.
  • Als de bal van een speler in een bunker ligt, dan mag de speler éénmaal een bal plaatsen op een plek naar keuze in de bunker binnen de lengte van een scorekaart of 15 cm van de oorspronkelijk ligging van de bal, niet dichter bij de hole.
  • Er mogen max 2 personen per flight.
  • Registratie voor gebruik van de driving range en/of spelen is verplicht (intekenboek in clubhuis). Denk om mondkapje !