Corona protocol 1 augustus 2020

Per 1 augustus is er een nieuw protocol van kracht van kracht. Corona protocol 20 mei 2020

Vanaf 1 juli zijn mogen we weer op het terras en in het clubhuis. Ons protocol is aangepast en goedgekeurd door de gemeente.

Vanaf 1 augustus is registratie verplicht (intekenboek in clubhuis of online inschrijven voor wedstrijden)

De belangrijkste zaken zijn:

• Het terras en het clubhuis is vanaf 1 juli weer open
  • In het clubhuis of terras mogen max 18 personen aanwezig zijn op de daarvoor aangegeven plekken. De tafels hebben vaste plaatsen en mogen niet verplaatst worden.
  • De aanwezigen dienen ten allen tijden 1,5 meter afstand van elkaar te houden. Uitzondering zijn personen die een gezamenlijk huishouden vormen.
  • Op iedere tafel staat een kaart met aanwijzingen die gevolgd moeten worden.
  • Op zaterdag en zondag is er geen Marshal aanwezig. Vanaf 11 juli is er ook overdag geen marshal meer aanwezig en neemt iedereen zijn/haar eigen verantwoording m.b.t. het naleven van de regels en protocol.
  • De hekken worden geopend en gesloten door elke golfer bij elke ronde met eigen sleutel, hierbij is het aanraken van het hek niet nodig.
  • Als de bal van een speler in een bunker ligt, dan mag de speler éénmaal een bal plaatsen op een plek naar keuze in de bunker binnen de lengte van een scorekaart of 15 cm van de oorspronkelijk ligging van de bal, niet dichter bij de hole.
  • Er mogen max 4 personen per flight.
  • Registratie voor gebruik van de driving range en/of spelen is verplicht (intekenboek in clubhuis)