Actie Bibian Mentel

Beste leden,

Op woensdag 9 juni a.s. wordt er een Ride & Play georganiseerd voor het mooie doel van
Bibian Mentel: de Mentelity foundation.

Deze foundation zet zich in om sporten voor mensen, met name jongeren, met beperkingen te stimuleren en mogelijk te maken.

Bibian’s motto is dan ook: “Jullie gaan mij niet vertellen wat ik niet kan”

In samenwerking met de organisatie van deze foundation gaan een aantal golfers / fietsers deze dag 18 golfclubs bezoeken in het Gooi en de Utrechtse Heuvelrug om daar 1 hole te spelen. Dus komen ze ook op onze Baan spelen!

Gert van Bers en Perry Verzaal zullen vanuit onze club hole 4 en 5 meespelen.

De leden van de foundation zullen bij ons aankomen om 19.30 uur.

Vooraf organiseert onze wedstrijdcommissie een benefit wedstrijd. De kosten voor deze wedstrijd zijn € 15,00 welke geheel gaat naar de Mentelity Foundation, het goede doel. Het wordt een feestelijke wedstrijd, inclusief een lekker hapje. U kunt zich nog inschrijven!

In het clubhuis komt een bus te staan waar u ook een donatie in kunt doen. Het is ook mogelijk om een bedrag te storten op rek nr.: NL34 ABNA 0441 0369 29 t.n.v. Vereniging Gooise Golfclub onder vermelding van: Mentelity Foundation.

Daarnaast is het natuurlijk super als iedereen om 19.30 uur komt kijken en aanmoedigen als de holes worden gespeeld door onze en de leden van de foundation. Wilt u meer info over dit initiatief dan kunt u dit vinden op de posters in het clubhuis en via: https://www.golf.nl/nieuws/2021/mei/0905-twee-editie-ride-and-play-mentelity-foundation

Dan nog even het goede doel gehandicapten fonds, waar wij aandacht voor hebben gevraagd in april. Er is al door 39 donateurs totaal € 1235,00 gestort via: Collecte gehandicaptensport ism Gooise Golfclub, wat super is! Namens het fonds en de gehandicapten alvast heel erg bedankt. U kunt nog steeds doneren, deze actie loopt nog tot eind 2021

Namens het bestuur

Maria Geijtenbeek